Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• 2-More

tag

jahh, másik amivel szopattam magam, noteszemben a gyári SSD félméretes, és elvileg a cpu cooler ráfújja áert. Csakhát, annyira nem, nvme, melegszik is szépecsékén. Na, vettem aliről rá fancy kis hüttőbordát, rá is raktam, jó. Pénteken lövöm be a gépet, nem tudok belépni a céges teamviewerbe, mert a MÁSIK cég MS fiókja fele akar authentikálni. Beugrott, 1x már szopattam magam, hogy beléptem céges fiókba, azt' a privát noteszemre lerántotta a céges vállalalti szabályt, és még a háttértárat is jól le bitlockerezte. Jó, fiók leválaszt, bitlocker decrypt indít, jájj, melegszik a süsü benne, 60 fok, 75 fok, 80 fok, na akkor kezdtem letépázni a burkolatot, azt menet közben borda letép, darab sajt a hűtőből rá nejlonban 😃 most fogtam, szétolvadt hővezető lapka lekapar, matrica SSDről le, aljára átragaszt (eleve mekkora faszság már), borda letakarít, szabtam egy hercig kis L alakot ductapeből, hogy nehogy letesteljen valami SMDt, Prolimatec PK-2 paszta rá, borda fel szárazon, két gumikarika rá a vastartalékból (maradt egy Axagon kitből múltkorról), most tesztelem, rohadék megint 58 fokos.

Új hozzászólás Aktív témák