- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Doki teszt nemvolt. Anyukam fel a dologtol inkabb ugy dontottek maguktol 2hetig nem hagyjak el a hazat es lesz ami lesz. Szenne vannak pakolva mindennel, elvannak.
Ma reggel hivott apokam, hogy anya jobban van es reggel ota mar nincs lazcsillapiton.
Elegge parazok. Nemtudom mi lenne, ha rosszabbra fordulna a dolog. Se elhagyni nem igazan tudom ujzelandot (ilyen holnapra kell repjegy az pl keptelenseg mint ami volt anno exem apukajanal) valamint 5-6 honapos varakozasi ido van mire visszajohetnek emberek. Nekem szeptemberig jogilag nemkene lelepni az orszagbol mert nincs papirom visszajonni.
A letelepedesinek van egy 2 eves varakozasi periodusa ami agusztus vegen jar le. Utana van szabad ki-be menes. Nem mondom jol aludtam tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest