- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
válasz
Bujdy81 #78599 üzenetére
A saját fatornyos falujukba nem kell nekik parkoló, mehetnek a vonatig biciklivel vagy gyalog is.
Ellenben a szomszédos fatornyos falvakból már érdemes autóval menni abba a fatornyosba, ahol van vasút.
Nálunk ez teljesen jól működik, aránylag nagy számú ingyenes parkolóhely van az állomás mellett. Amea speciel sétálni szokott oda, a 3 perc gyaloglást nincs értelme autókázásra cserélni (meg otthon fedett a parkoló, nem úgy, mint az állomáson.Piros a parkoló, sárga benne a bringás részleg.
-
Gabibácsi
őstag
válasz
Bujdy81 #78599 üzenetére
Nálunk van, Dunakeszin, jelen
Viszont szerintem sok helyen nincs. A legtöbben. Illetve Bp-re is kéne néhány attól még.
Mindenesetre pont csikóstól fura, akinek van vagy 10 autója és 5-6 motorja egyszerre , meg utánfutó, és ebből ne hazudja hogy minden a 2 helyes garázsban van. Szóval azon nyafog hogy sokan parkolnak kint, pedig ő a legnagyobb parkoltató.
Alanyi jogon meg szerintem bárki parkolhat bárhol.
A kapubejárós faszoknak meg a száguldozóknak nyilván jár a faszkorbács, ez nem kérdés. -
Samott
addikt
válasz
Bujdy81 #78599 üzenetére
Vitezyek pont ezt csinaljak, a vasutallomashoz tervezik a P+R-eket. De szerintem ez halott otlet, aki autoba ul az nem fog a vasutallomasra menni egy plusz atszallasert. Nem azet ul autoba hogy a vonattal szopjon. Ki kell vinni a metrokat a varos szelere es oda parkolot epiteni. Akar fizetoset is.
Csikos meg hulyeseget ir, nem a penzert csinaljak a fizetoparkolast hanem mert a lakok kisirjak maguknak. Szerintem azt kellene csinalni hogy ahol fizetos a parkolas ott fizetos mindenkinek. Az ott lakonak is. Tessek szepen az udvarban parkolni, ott mar ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged