Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#97966) Jahno válasza blueboi69 (#97956) üzenetére


Jahno
őstag

Következő bakancsom is kinéztem, de egyelőre a táskám és a többi legyen rendben. Előzőnek úgy jött szét pár év alatt a talpa, hogy rétestésztaként mállott mindenféle irányból aztán az anyag is szétrepedt. Bár 5 centinél nagyobb vízben kicsit a mostani is beázik.

Punkrokkerek meg ilyenek, néha jönnek, eltűnnek akármi, de gondold el akárhányéves anyámat ahogy a gyerekkel napi 30-40 kilométert is gyalogol csak így toronyirányt poénból. 12-15 kilométer szinte semmi. Én csak lesek, mert Délre épül az elkerülőút, időnként lemennek megnézni miképpen halad. Az csak 2 kilométer, okés, legyen. De ez nem mindig érdekes és nincsenek nagy exkavátorok, ezért elindulnak Észak felé mert ott a határátkelőnél a híd. Az már légvonalban is 15 kilométer. Vagy rokonnan van valami tava, az 7 kilométer, de szinte minden nap megnézik és kerülőúton jönnek haza, mezőn, patak partján, árkonbokron...

Néha követjük is a gyereket, csak 10 percnél sűrűbb időtartamnál nagyon merül az órája, ha viszont 1-1 pozíció valamiért kimarad, akkor túl nagy körzetet kellene lefedni baj esetén.

Tegnap dumáltam Vele telefonon, éppen mondja, hogy sétáltak Osliba, aztán ne azon az úton jöjjenek haza, Veszkény-Babót felé jöttek haza. Az ilyen karika:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.