Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Nálunk éjfél után jött a gyárból egy riasztás, hogy jajj, malware, mindmeghalunk, jajjmilesz jajjmilesz.
Mondtam tegnap, hogy baj lesz ebből a költözésből és ha 2 cég van egy padlódobozban? Ja.
Dolog egyszerű, ember rádugta a kínai kamerát, NASt, laptopot a hálózatunkra, az nem a mi eszközünk, furcsa helyekre pofázott kifelé és lefelé, mi letiltottuk automatán, világbéke.
Most itt rágják a témát, Indián nem is érti, hogy mi történhetett, csak izoláljuk és kapcsoljuk le és jelentsünk (bazmeg már tegnap délután megtörtént....), egyre többen beszállnak a levelezésbe és még hétfő reggel sincs mikor valaki magát nagyon fontosnak gondoló okoskodni fog. És mindenféle IPket dobálnak be a logokból, hogy ennek azonnal járjunk utána, kicsoda és miért akar mit csinálni. Még a kérdés is hülyeség.
Mellé ma hétvégén olyan frissítések vannak, amiket valami miatt mindenki külön kezel. Eddig is volt, lement, megnyomtam, ránéztem, kész. Ment rugalmasan, levelezés és értesítés nélkül, mert jött kintről egy táblázat, ha nem voltunk benne akkor megírtam a helyieknek, hogy "teendőnk nincs, de ránézek", vagy "ezt és ezt érinti, intézem". Van 5 szerverünk, így néha nem lenne nagy kaland, de...
Most éppen áll a VPN, ezért nem érjük el a céget. Reggel írtak levelet, hogy lehetőleg menjünk be az irodába és úgy csináljuk a melót, de ez engem látványosan nem érdekelt, mert majd akkor megyek ha baj van (:- Ez mind olyan lehetséges pánik, ami nincs, nem érdekes, az sem baj ah ilyenkor fél napot áll a cég. Vagy legyen rá szabály és 3 műszak, mittomén.
VPN helyett akad egy másik virtuális környezet, ott webes ablakban be lehet lépni és onnan vajákolni, igazgatni a szervereket, mindent. Persze erről csak most szóltak, hogy a teljes környezet költözik 2008as szerverről 2012re aztán fennakadás lehetséges. Volt is, áll, mint szürke szamár Jeruzsálemtől. Így néha ez működik, néha nem. Ezért 5 szerverre belépni/kilépni opció az eddigi max. 20 perc helyett már jó 3 órája tart...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
- Akciós - Lenovo Billentyűzet - Magyar - Vezetékes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest