Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #16863 üzenetére
Mondjuk ha már ott három van, akkor az nekem nem tetszene. Bár legyen, az még a kisebbik baj.
Többit kár, eleve az olcsóbb (100ezer alatti) feszültség alatti keresők érpárra működnek én meg amúgy is a jobbakhoz vagyok szokva. Fenének bonyolítani, amelyik dráútot kiköti és elalszik az a nyüves lámpa, az megy oda. Ez pont ennyire bonyolult, hogy fél napig szakértsünk róla. És ezt írtam Sipinek is, hogy ha nagyon egyedül vagyunk meg nincs aki kiabáljon (ég/nemég, jaaaj, jajj hívják a mentőt, ilyesmik) akkor csengőt kell rá kötni de mivel olyan sincs, így az is tök mindegy. Én fesz alatt is megreszelném, de ha úgy van akkor főbizti lenyom, egy vezeték kiköt, megnézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Vallás
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest