Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz 2-More #153844 üzenetére

Én most lassan anyaglistát írok az elosztóhoz, azon gondolkozom, hogy eccer legyen jó, rakok külön fít a konyha/fürdő/többire. Az 3 darab,vagy mit vonjak le belőle ha tudok, pld. ha nappaliban megszabódik, akkor legyen világítás ott és az előszobában is, ami mellett meg tudom keresni a petróleumlámpát :-D Kisszobákban a nem létező felhasználásra és terhelésre nem fogom külön szedni a dugalj/világítás kört az egyszer biztos.

Annó nem nagyon számoltam így az egésszel, azt sem tudom az 5 áramköröm merrefelé megy, szóval majd bontás után lehet fejet vakarni a sötétben oszt toldani a világítás/szobák dugaljainak kábeleit, amik csatornából jönnek valamennyire méretre vágva.

Villanyosban is egyik gyógyegér írta, hogy max. 12 Amperrel fog fűteni, de rövid időre és kb. 8at zabálhat folyamatosan, 1.5-es ráz elég neki. Én meg lemérem és felül méretezem, anyósnál sokkal kisebb teljesítménynél a konnektor folyt el rendesen, ahogy illik. Hétvégén kibontom, bízva abban, hogy van rendes kötődoboza akkor még egy Ganzot is felrakok elé leválasztónak :C

Szomszédnál megnézhettem volna, hogy 4es vagy 6os mazzag jön-e be ahhoz kell kötőelem, ami elég univerzális falra dobozt egyszerűbb úgy venni, hogy bemegyek a közértbe lábon és polcról leveszem méretre, mint webáruházban görgetni a 4ezer terméket, aminek fele nincs raktáron vagy +7 kattintás meg Googlézás a pontos mérete és még így sem biztos az egész. Konyhához veszek kis tubusos szilikont, tiszta barkácsszakkör lesz ez az év :DD

Új hozzászólás Aktív témák