Új hozzászólás Aktív témák

• blueboi69
    őstag

Őszi szünet van, gyerekek és asszony anyósomnál vannak, úgyhogy vettem ki én is szabadságot, mindenféle házkörüli munkákat bepótolni. Tetőrnél amikor beáztunk akkor lett egy tenyérnyi lyuk a gipszkartonon, azt kijavítottam, illetve vééégre csináltam rendes padlásfeljárót.
    Már nagyon régóta gond, hogy nem férünk el rendesen a sok lomtól és hiába dobálunk ki sokmindent, van amit nem érdemes, de a helyet azért foglalja. A padlásra volt egy kicsi kibúvó amihez nem volt semmi létra, cserébe a gardrobban volt, ami nagyon szűk is, úgyhogy a hajtogathatós nagylátrámmal kb 10p kínlódás után fel lehetett nézni a padlásra. Viszont a padlás nem volt járható, csak a gerendákon. Eleinte fostam azért, de bakker elbírtak. Úgyhogy sikerült kitalálni a helyét (kb 1olyan hely van a házban ahol elfér), kivágni a gipszakron födémet pontosan jó helyen, pontos téglalap alakban, betenni keresztbe is gerendákat, felcsavarozni az új feljárót stb.... netto 8-9órányi munka volt, de készen van. Egy következő pénzügyi körben pedig majd megcsinálom, hogy legyen padlózat is fent, egyelőre van fent 2db palló, azokon térdelve dolgoztam, de most ez volt a neheze igazán. Fakro 100x70es feljáró került be, a hely szűke miatt 4részre szegmentált lépcsővel.

És mostmár felkerülhet a menyétcsapda, mert addig nem szívesen viszek fel semmit, amíg nem kapom el azt a dögöt, amelyik teleszarja az üveggyapot szigetelést. :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés