Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #146523 üzenetére
Nálam azért nagyobb a pörgés, de van pálinkám 2012-ból. Asszem a második-harmadik főzet, amit még az exem apukájával sikerült elérni, bár az öreg nem sokat tett hozzá, csak magozta a szilvát, meg aztán itta a végén a párlatot. Akkor adott haver pár kiló (~70) birst, azt minden egyben kifőtt (szilva, alma meg némi körte), és egész vállalható (qrva jó) pálinka lett.
Rum az ugye szokott kopni, de most egy ideje nincs idehaza, mert meleg van, meg volt más innivaló. Most épp valami gin kopik, de előtte némi Becherovka is elmúlt, mert nagyon meleg volt, és a "beton" egy egész jó koktél. Az eredeti recept szerint 1:1 arányban Becherovka és tonik, jégre töltve, de én azért finomítottam, ~1 rész Becher, meg vagy 3 rész tonik, jégen, citrommal. Meg isminél sikerült némi pálinkát is felszívni...
Mondjuk mostanában üdítőztem leginkább, meg áZSványvíz, mert valóban meleg volt. Néha ilyen 0ás ízesített sör(alapú üdítő).Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest