- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
hobizoli #146523 üzenetére
Nálam azért nagyobb a pörgés, de van pálinkám 2012-ból. Asszem a második-harmadik főzet, amit még az exem apukájával sikerült elérni, bár az öreg nem sokat tett hozzá, csak magozta a szilvát, meg aztán itta a végén a párlatot. Akkor adott haver pár kiló (~70) birst, azt minden egyben kifőtt (szilva, alma meg némi körte), és egész vállalható (qrva jó) pálinka lett.
Rum az ugye szokott kopni, de most egy ideje nincs idehaza, mert meleg van, meg volt más innivaló. Most épp valami gin kopik, de előtte némi Becherovka is elmúlt, mert nagyon meleg volt, és a "beton" egy egész jó koktél. Az eredeti recept szerint 1:1 arányban Becherovka és tonik, jégre töltve, de én azért finomítottam, ~1 rész Becher, meg vagy 3 rész tonik, jégen, citrommal. Meg isminél sikerült némi pálinkát is felszívni...
Mondjuk mostanában üdítőztem leginkább, meg áZSványvíz, mert valóban meleg volt. Néha ilyen 0ás ízesített sör(alapú üdítő).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Okos Otthon / Smart Home
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest