- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #125274 üzenetére
Ohóóóó, még a cég címével is képben vagyok, régi szép idők... Ismerős onnan pár fantom a múltban, emeleten van egy székhelyszolgáltató akivel alapban nem lenne baj csak az ügyfeleivel. Csoda, hogy még működnek. Annó rugdostam az iroda cuccait, aztán egyre több informatikai izébe próbált behúzni én meg inkább hátráltam kifelé, mert jöttek a cégei, otthoni cuccok, szerver, Word, nem nyomtat, másik cég, csináljunk felhőt, lenne itt egy ilyen meg amolyan is, mindenbe belekaptunk volna egyszerre, azt sem tudtuk merrefelé áll a fejünk. A másik cím meg szintén olyan, hogy elmúlt 10 évben ha a környékét emlegették már inkább nem mentem arrafelé, csak ha fogászati rendelő. Székhelyszolgáltató meg ugye legális, akadnak biztos rendes ügyfelei is, de ja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest