- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messss
csendes tag
ÜDV!
Lenne egy egyszeű kérdésem, ám mégsem tudok rájönni a megoldásra...
Egy munkalapra helyeztem egy ComboBox-ot. Ezt kellene valahogy feltölteni elemekkel, de nem úgy, hogy valamelyik munkalapról kelljen betölteni.
köszi!
-
Messss
csendes tag
ÜDV!
Egy gyors kérdésem lenne!
SZUMHATÖBB függvényben kellene segítség.
Szeretném összeadatni az egyik oszlopban lévő értékeket több feltétel megadásával.
Az egyik az, hogy egy megadott időintervallumban lévő mennyiségeket kellene szummázni. Tehát megadom az egyik cellában, hogy 1 (J1-es cella), egy másikban, hogy 6 (K1-es cella), így az első 6 hónap mennyiségeit kelle összeadni.
Kritériumtartományként megadom, hogy H:H, ez tartalmazza a hónapok sorszámát. Kritériumban pedig, hogy >=J1, másikban pedig ugyanígy H:H és <=K1.
Ez így 0-át hoz, ellenben ha beírom, hogy >=1 és <=6, akkor hozza szépen az összeget. Nekem viszont fontos lenne, hogy ezek változtathatóak legyenek.Remélem érthető volt
Köszi!
-
Messss
csendes tag
-
Messss
csendes tag
válasz
varsam #11437 üzenetére
Igen, de akkor excelben további szűrések kellenek.... ezt szeretném elkerülni.
Tehát a problémám:
"Külső adatok átvételével hozom át az adatokat access-ből, de ha a lekérdezés egyik feltételében *-al helyettesítem a karaktereket, akkor nem hoz eredményt excel-ben, noha access-ben tökéletesen működik." -
Messss
csendes tag
ÜDV!
Még 1 probléma az excel-access párosításban.
Külső adatok átvételével hozom át az adatokat access-ből, de ha a lekérdezés egyik feltételében *-al helyettesítem a karaktereket, akkor nem hoz eredményt excel-ben, noha access-ben tökéletesen működik.
-
Messss
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11399 üzenetére
Meg is van a probléma...
mdb kiterjesztésű volt az adatbázisom, ami nem tetszett az excelnek, accdb-vel semmi probléma nincs.
Azért köszi, hogy foglalkoztál vele! -
Messss
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11390 üzenetére
Biztos, hogy több lekérdezés van az access-ben és azonos verziószámú az excellel.
Kipróbáltam, hogy az egyik lekérdezésből táblát készítettem és azt is sikerült áthoznom excelbe. Viszont lekérdezést nem..... -
Messss
csendes tag
ÜDV!
Egy (lehet, hogy bugyuta) kérdésem lenne...
Egy access adatbázis lekérdezéseit szeretném egy excel munkafüzet munkalapjaira áthozni külső adatként.
Azonban az access adatbázisnak csak az egyik lekérdezését tudom áthozni, a többit nem látja az excel.Kérlek segítsetek!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyomtató topik
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest