Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- 
			  LOGOUT A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

perfag aktív tag Értem, ez egy extrém táblázat. Azt nem írod, hogy az adatokat Te magad viszed be, vagy más. Mert nem ugyanaz. 
 Megpróbáltam mi történik a cellák zárolásakor, de a D1:F1 bekavar. Nem ismerem a tábla korlátait, de én a D1:F1-et is zárolnám, valahol mélyen A15:C15 alatt vinném be az adatokat, amiket a D1:F1 egy egyenlőséggel átvenne. A beviteli cellákat meg kizárnám a nyomtatási területből, oszt annyi.
- 

Delila_1 veterán Egy megoldás, aminél kicsit figyelni kell: A beállításoknál jobbra állítod az enter utáni továbblépést (ez az alapbeállítás). 
 Kijelölöd az A1:C15 tartományt, és folyamatosan írod az értékeket, mindegyik után enterrel. A kijelölt tartományon belül A1; B1; C1; A2; B2; C2; ... A15; B15; C15 sorrendben töltődnek fel a cellák. Ezután a D1:F15 tartományt jelölöd ki, és folytatod a feltöltést.Figyelni azért kell, mert ha nem változtatod a kijelölést, a C15 után újra az A1 lesz aktuális, és felülírod az előzően bevitt adatot. 
- 

lappy őstag Szia! 
 Igazából nem értem hogy a tábla méretek után milyen méret van még?
 Mert ha az egy darabszám ami pl ahoz kell hogy egy teljes dobozt összeállítsak akkor egyértelműen az kell szorozni majd a kért darabszámmal:
 pl:
 10*15*2 és kell 10 barab akkor 10*15*20 kell legyen? vagy az is csak egy méret (mélység?)
 A megoldás nagyon egyszerű amúgy az előbb felvetett kérdés nélkül is!
 MIvel 60 db féle doboz van így nem megoldható csak HA fg.-el
 Én macróval oldanám meg!
 Ami elrejti azokat az adatokat amelyik dobozból nem kell.
- 

perfag aktív tag Mondjuk én még így sem értem ... 
 Én így értelmezem: Munka2 E oszlopában határozod meg a db. számot, ennek hatására az A és B oszlopból 3 adat átmásolódik, a C oszlopban lévő 3 adatot meg kell szorozni a darabszámmal és úgy átvinni?
 Ennyi lenne a feladat? De ezt hogy szeretnéd megoldani?
 Szerintem a darabszámot és a doboz méretet a Munka1-en kellene megadni valahol jobbról, minden harmadik sorban, amitől jól kitöltődnének az A:D oszlopok... jobban kellene definiálnod a célt és a módot.
- 

lappy őstag 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fferi50
 Fferi50