Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Ha a 13. sorban kezdődik a szűrésre kijelölt tartomány (mert a fejléc a 12. sorban van), akkor szerintem lehet fixre venni, a látható tartományt nem fogja befolyásolni.
A ciklus pedig azért kell, mert amikor nem összefüggő a szűrt tartomány (több külön területet is tartalmaz), akkor sajnos csak így lehet beírni mindenhova az értéket. Legalábbis nálam O365-ben így viselkedett a teszten. Ha egyben van a szűrt terület, akkor ment az egyben értékadás. Mivel egy-egy terület összefűggő, így a ciklust területre vonatkoztatva nem kell minden cellán végigmenni:For Each trlt In srng.Columns(1).SpecialCells(xlCellTypeVisible).Areas: trlt.Value="x" : Next
Sőt az sem mindegy milyen sorrendben határozom meg a látható cellákat.
Tartomány.oszlop.látható cellák ad jó eredményt, a Tartomány.láthatócellák.oszlop pedig sajnos nem az igazi.
Az állomány méretét tekintve szerintem nem okozhat számottevő lassulást a ciklus.
Üdv. -
gycs02
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Próbálgattam a Tieddel variálni, de nem jutottam előrébb. Abban az esetben nem tölti az előzőekben említett cellákat, ha itt Range("cj" & elso) = "x" a cj helyett cj13-at írok, igaz így kitölti azt amit szeretnék, de kitölti az összes ezalatt látható sort is.
A Tieddel felfelé tölti a látható sorokat, az én kontárkodásommal meg lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Tieddel felfelé tölti a látható sorokat, az én kontárkodásommal meg lefelé.
Fferi50