Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
bela85
üzenetére
Sziasztok!
bela85: Ma sem értem ide mostanáig, meg el is felejtettem, de örülök, hogy megoldódott.
Fferi50: köszönöm a kisegítést.
Delila_1: Nem jobb, nem rosszabb, más. Ha valamennyi oszlopban előfordulhat több figyelembe veendő érték (igen, talán, lehet stb.) valamint a nem érték helyett is lehetnek más nem számítandó értékek (pl. soha, semmikor stb.), a tömbképlet akkor is működik érdemi átalakítás nélkül. (Én úgy értelmeztem, hogy bela85-nek ilyen megoldásra van szüksége, ezért lett ez az általam javasolt megoldás.)
Én mindenesetre mindig örülök, ha több megoldást is látok, mert sokszor én is tanulok ezekből. Például hogy adott esetben másként, egyszerűbben is gondolkodhatok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50