Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Mittu88 #23345 üzenetére
erről én is tudnék mesélni, mikor megnyitja a munkafüzetet előjön automatikusan egy msgbox kiírja hogy mit nem szabad, a cellán érvényesítés van és kiírja hogy mit nem szabad más színnel van jelölve és még akkor is az ellenkezőjét csinálja mikor meg letiltom akár még a rákattintást is akkor meg reklamál hogy de miéééért, mert hülye vagy azért és nem fogja fel....
az abszolút hozzá nem értőnél már csak az rosszabb aki azt hiszi hogy ért hozzá, mert majd ők megoldják de még egy ha függvényt sem tud megcsinálni
minden szerénység nélkül mondom hogy nálunk 5 asszisztens munkáját fél év alatt automatizálni tudnám és még csak makró sem kéne hozzá, pedig én se vagyok egy nagy mágus de félelmetes a hozzá nem értés. A színezésen kívül talán még a szum függvény amit értenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő