- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
sutyimatyi #21475 üzenetére
Vagy... egy oszlopban (vagy sorban, nem tudom milyen elrendezésű a tábla) rögzíted az adott dolgozóra vonatkozó munkaidőt, egy másikban pedig a ledogozott időt. Ha az utóbbi nagyobb mint az előbbi, akkor pirosozzon feltételes formázással.
Mondjuk így teljesen vakon valóban nehéz tanácsot adni... -
alfa20
senior tag
válasz
Szia,
Csak a ledolgozott órák szerepelnek a táblában vagy van munka kezdés/vége?
nemrég készítettem egy hasonlót abban az alábbi oszlopok voltak:| név | dátum | helyszín | munka kezdés | munka vége | ebéd idő | ledolgozott órák | óra bér | napi bér |
csak az érkezést és a távozást kellett (lehetett) beírni, a többit képlet számolta, szerintem így neked is kivitelezhető, bár attól függ hogy néz ki a táblád.
nem tudsz készíteni egyet az eredeti alapján, arról meg egy képet megosztani, csak hogy lássuk mivel kellene dolgozni? -
slashing
senior tag
válasz
hát ha semmi alapján nincs megkülönböztetve hogy ki jár 8-ban meg ki jár 12-ben akkor elég nehéz lesz a dolgod. Ha csak így ömlesztve van mindenki és vegyesen szerepelnek. Maximum annyit tehetsz hogy mindenkire külön írsz egy feltételes formázást de az elég macerás.
Nem tudom hogy néz ki a táblázat de miért nincs egy külön oszlop vagy sor a túlórának és akkor ott tökmindegy hogy 8 vagy 12 vagy 4 óra szerepel azt beszínezi mert az lesz a túlórás óraszám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest