Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
alfa20
üzenetére
Hello,
Makró tanuláshoz (alapoktól) milyen tudnátok könyvet ajánlani?
Mr. Excel - VBA and Macros: Microsoft Excel 2010 (ISBN 978-0-7897-4314-5)
John Walkenbach - Excel 2007 VBA Programming For Dummies (ISBN 978-0-470-04674-6)Online pedig: http://www.functionx.com/vbaexcel/index.htm
illetve számos fórumot: prohardvare, ozgrid, mrexcel stb.Amit tanácsolnék, hogy jól ismerd meg a függvényeket, mivel előfordulhat, hogy egy létező függvény is megoldja a problémádat.
Erre a legjobb fórum természetesen itt van, meg Chandoo-nál.
üdv.
-
wjani
tag
válasz
alfa20
üzenetére
Szia!
Én is így kezdtem. Aztán következett a sok-sok súgó, meg a sok-sok apró kis program összerakása.
Tudod ezután jön meg az ember étvágya. Ha már ezt és ezt megtudtam csinálni, akkor jó enne még ez is, így szép lassan az agy rááll az excel makró készítésére.Én az excel 5 makrózással kezdtem. Az egy elég vastag fekete könyv. De mióta lézetik a barátunk. (Google), azóta nem biztos, hogy szükséges a könyv.
A másik dolog, hogy apránként kell haladni. Mindig egy kicsit tanulj meg és azt gyakorold. Aztán próbálj kitalálni valami egyszerű kis programot, amit megtudnál csinálni excelben. Stb.Üdv.
Wjani
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50