Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
És Fire/SOUL/CD: köszönöm a segítséget
A 2003-ban nincs ilyen névkezelő, de a Beszúrás / Név... pont alatt megleltem, ami kellett nekem. És meglepődtem, hogy tényleg mennyi minden volt az elvileg üres munkalapokon
Az egyes fülekről kitöröltem a tartományneveket, így már csak a Kódok fül alattiakat kellett ismét megcsinálni - és lőn öröm, boldogság, valóban működött
Tehát valóban ez volt a kulcs, a szerencsétlen excel kicsit megzakkant a sok hivatkozástól.Fire: az a baj az 1-2 betűs elnevezésekkel, hogy azok a Terv munkalap miatt kellenek olyanra, amilyenre. Ugyebár az oda beírt adatok jelennek meg az egyes városok munkalapjain, és ez hozza a listákat is. Írnék én egyértelműbbet, meg kiírnám szívem szerint ha nem is teljesen, de rövidítve, viszont ebben az esetben a kezem kötve van. nem az enyém lesz a táblázat, én csak szívok vele
Vagy erre is van valamilyen "kecske is, káposzta is" csel? Az abszolút hivatkozásokat viszont beletolom.A csalamádét meg szeretem, ma készült egy adag itthon

Köszönöm még egyszer mindkettőtöknek

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 2003-ban nincs ilyen névkezelő, de a Beszúrás / Név... pont alatt megleltem, ami kellett nekem. És meglepődtem, hogy tényleg mennyi minden volt az elvileg üres munkalapokon
Az egyes fülekről kitöröltem a tartományneveket, így már csak a Kódok fül alattiakat kellett ismét megcsinálni - és lőn öröm, boldogság, valóban működött
Tehát valóban ez volt a kulcs, a szerencsétlen excel kicsit megzakkant a sok hivatkozástól.
Vagy erre is van valamilyen "kecske is, káposzta is" csel? Az abszolút hivatkozásokat viszont beletolom.
Fferi50