- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Igen az elején én is csak rohangáltam aztán elkaptak rohadt gyors. Legelső meccsen a Dam pályán rossz fele indultam 30 mp alatt megtaláltak. Az elején sokkal könnyebb a vadászoknak. Nekem mondjuk akkor is a szörny jön be, így nekiálltam a tanulásnak. Vagy 2-3 óra is eltelt mire belejöttem és azt vettem észre, hogy még lvl 3-on is nagyon nehéz vele. Hiába lopakodtam 10 percet beálltak védeni max armor és full élettel is nehéznek éreztem. Olyan 10 szint környékén kezdtem egyre jobb lenni. Végül mellett a Kraken. Na az egy más világ. Egyszer kaptam ki vele. Iszonyat erős. Nagyon jó mobilis, erős távolsági képességekkel. Ha felvettem a creepektől a 100 %skill cdt onnan már esélyük se volt. 3-as szinte nem is kellett fejlődni. Öszességében nekem tetszik de nem olyan könnyű mint gondolná az ember. Alpha állapothoz képest jó. Ne felejtsük el, hogy februárban jön addig meg biztos balanceolnak rajta.
-
Preda
aktív tag
Gondolom mindenki hallott már Evolve-ról. Aktuális információk. Jelenleg alpha teszt állapotban van. Több cikk volt már róla itt a ph-n is. Nem találtam neki topicot ezért gondoltam létrehozom . Biztos van más is akit érdekel.
A másik pedig, hogy kiválasztottak az alpha tesztre és kaptam 4 db steam kódot. Annyi feltételem van, hogy aki elviszi írja be ide a fórumba. Köszi
TWHLH-KRW3I-B6BPZ
TWHMH-D7WB6-QLT9M
TWHMY-XRLZT-D3I8M
TWHPM-0IHM6-GAC8V
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali fotós kérdések órája
- Egészséges életmód
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nincs olynan erős gépem, de azért ennél sokkal jobban is mehetne. Közben sokszor olvastam a steam beépített böngészőt és 5-6 óra játék után már volt, hogy néha randomra akadt.