Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Igen az elején én is csak rohangáltam aztán elkaptak rohadt gyors. Legelső meccsen a Dam pályán rossz fele indultam 30 mp alatt megtaláltak. Az elején sokkal könnyebb a vadászoknak. Nekem mondjuk akkor is a szörny jön be, így nekiálltam a tanulásnak. Vagy 2-3 óra is eltelt mire belejöttem és azt vettem észre, hogy még lvl 3-on is nagyon nehéz vele. Hiába lopakodtam 10 percet beálltak védeni max armor és full élettel is nehéznek éreztem. Olyan 10 szint környékén kezdtem egyre jobb lenni. Végül mellett a Kraken. Na az egy más világ. Egyszer kaptam ki vele. Iszonyat erős. Nagyon jó mobilis, erős távolsági képességekkel. Ha felvettem a creepektől a 100 %skill cdt onnan már esélyük se volt. 3-as szinte nem is kellett fejlődni. Öszességében nekem tetszik de nem olyan könnyű mint gondolná az ember. Alpha állapothoz képest jó. Ne felejtsük el, hogy februárban jön addig meg biztos balanceolnak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák

- Crimson Desert
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest