- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Én azt hittem csak nekem van ilyen szerencsém. Aztán akikkel játszom, azoknak is van gondja ezzel, megnéztem a fórumot és mások is írták (bár három héttel ezelőtt), felcsaptam pár random streamet és helytől illetve időszaktól függetlenül megvolt ez a gond. Megtalálja az öt embert amm, aztán mégsem, újra megtalálja, elkezd visszaszámolni, abbahagyja, újra embert keres, visszaszámol, újra keres, visszaszámol... aztán az is másfél perc, hogy mindenki végiggondolja élete minden eddigi döntését és véghezvigyen 4 kegyetlenül nehéz kattintást a karakterválasztónál (eddigre a szörnyjátékos természetesen lelépett). Ezt a szösszenetet is két meccs közti szünetben írtam meg és még izgulok, hogy vajon berak-e trappernek, mert csak a visszaszámolós fázisban vagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook
- Sorozatok
- Android szakmai topik
- Arc Raiders
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- TCL LCD és LED TV-k
- Fa vagy nem fa? Ez itt a Thermaltake kérdése
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest