Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
tomcs
őstag
eeeeeeeees? attol hogy nagy a csordaja majd igaza is lesz? oszinten szolva nem erdekel mit csinalnak sokan vagy kevesen. majd en eldontom hogy kell-e nekem vagy nem.
sajnos en is egyetertek azzal hogy a keresztenyseg ma mar inkabb uzlet mint vallas. nem akarok kozhelyekkel dobalozni hogy milyen 1 amerikai istentisztelet stb... amugy mas eredetileg vallasnak indult dologbol is csinaltak mar uzletet, lasd taltosok, osmagyar kultura, stb stb. volt 1 pali nem tom mek tvadon ami emelt dijas telefonon elmondta milyen vizerek vannak a hazban. meg persze barmi baja volt a telefonalonak az vagy vizer vagy hartmann-zona... nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek.......
oszinten szolva ha valaki ervek nelkul, csak ''ugy'' elfogad valamit amit mondtak vagy leirtak abbol nekem nem az jon le hogy az illeto racionalisan gondolkodik.. -
Aku-Aku
tag
Bár nem nekem szólt, válaszolok.
Nem szólom le a HGY-t, sem pásztorait. Igaz, hogy kritizáltam egy cikket és ezen
keresztül a szerkesztőséget, de mindenki tévedhet. Nem kell rögtön rosszindulatot
vagy hátsó szándékot feltételezni. Én nem is teszem.
Viszont Te nem válaszoltál nekem. Pedig azt igazán vártam...
Maradjunk az eredeti topiknál. -
bzs
tag
Semmiképpen nem szeretnék kötözködni, de #106-ban is említettem már ezt a tényt.
Mégis milyen pásztor lett fikázva?
Mellesleg ez a legegyszerűbb, megsértődni, majd duzzogva elszaladni.
Valóban nehezebb lenne ugyanis(de legalábbis kényelmetlen) utánanézni a dolgoknak, majd érvekkel visszaballagni. Nagyon nem sajnálom, hogy ennek a törpeegyháznak a lelkes képviselője nem hinti itt tovább az ''igét''.
Tudom, érzéketlen fatuskó is vagyok, meg toleráns sem.
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest