Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Aku-Aku

tag

válasz rii #109 üzenetére

rii elolvastam az általad megadott első linken lévő cikket.
    Először is érdekelne, mi a Te véleményed, konkrétan.
    Hogy segítsek, előre leírom az enyémet.
    Idézet: ''Harry Potter árva gyerek, akit egy rokon család nevel megértés, szeretet nélkül. A gyerek a családi gyűlöletre gyűlölettel felel.''
    Szerintem a cikkíró vagy nem ismeri a művet, vagy nem érti, vagy ferdít. Azt hiszem
    nincs több variáció. Talán egy maradt, az hogy téved.
    HP nem gyűlölettel felel, hanem meneküléssel. Amikor pedig valamit csinál amit negativnak lehet értelmezni, az lázadás a kegyetlen bánásmód ellen. Szerintem nincs gyűlölet benne, csak megbántottság, keserűség és értetlenség. Nem elemzem tovább a cikket. Viszont furcsa, hogy ahol ez megjelent ott biztos van egy szerkesztőség, ami több ember létét is feltételezi. Tehát nem egyvalaki átnézi, véleményezi a megjelenő (vagy éppen elutasított) cikkeket. Az ott olvashatóság tényéből adódik, hogy egyetért a cikkíróval. Mivel ez vmiféle központi helynek tűnik, nekem az szűrődik le ebből, hogy a hely látogatóinak is ezt sugallja. Csak szomorkodok rajta...
    Hát lássuk a Te véleményedet. A Sajátodat...

• bzs

tag

Itt nem kellene téríteni.

Harry Potter pedig egy gyermekirodalmi alkotás, aminek a súlyához egy egyháznak álcázott gazdasági vállalkozás hiteltelen prédikátora soha nem érhet fel önellentmondásoktól hemzsegő firkálmányaival.

• tomcs

őstag

harry pottert mar buzniak is irtak. hogy a varazspalcaja a ''fallikus szimbolum'' es dudley azert ijed meg tole stb. mg hogy a varazslok elzart vilaga tulajdonkeppen a melegeket szimbolizalja.

egyszeruen sikeres es csomoan ugy szereznek maguknak 1 kis reklamot hogy ott kotnek bele ahol tudnak

klasszikus irodalomban is van ''par'' konyv ami meg durvabb is. varom a betiltott konyvek listajat meg a nyilvanos konyvegeteseket. telleg, boszorkanyegetes mikor lesz?

Aktív témák