Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
Aktív témák
-
Aku-Aku
tag
rii elolvastam az általad megadott első linken lévő cikket.
Először is érdekelne, mi a Te véleményed, konkrétan.
Hogy segítsek, előre leírom az enyémet.
Idézet: ''Harry Potter árva gyerek, akit egy rokon család nevel megértés, szeretet nélkül. A gyerek a családi gyűlöletre gyűlölettel felel.''
Szerintem a cikkíró vagy nem ismeri a művet, vagy nem érti, vagy ferdít. Azt hiszem
nincs több variáció. Talán egy maradt, az hogy téved.
HP nem gyűlölettel felel, hanem meneküléssel. Amikor pedig valamit csinál amit negativnak lehet értelmezni, az lázadás a kegyetlen bánásmód ellen. Szerintem nincs gyűlölet benne, csak megbántottság, keserűség és értetlenség. Nem elemzem tovább a cikket. Viszont furcsa, hogy ahol ez megjelent ott biztos van egy szerkesztőség, ami több ember létét is feltételezi. Tehát nem egyvalaki átnézi, véleményezi a megjelenő (vagy éppen elutasított) cikkeket. Az ott olvashatóság tényéből adódik, hogy egyetért a cikkíróval. Mivel ez vmiféle központi helynek tűnik, nekem az szűrődik le ebből, hogy a hely látogatóinak is ezt sugallja. Csak szomorkodok rajta...
Hát lássuk a Te véleményedet. A Sajátodat... -
tomcs
őstag
harry pottert mar buzniak is irtak. hogy a varazspalcaja a ''fallikus szimbolum'' es dudley azert ijed meg tole stb. mg hogy a varazslok elzart vilaga tulajdonkeppen a melegeket szimbolizalja.
egyszeruen sikeres es csomoan ugy szereznek maguknak 1 kis reklamot hogy ott kotnek bele ahol tudnak
klasszikus irodalomban is van ''par'' konyv ami meg durvabb is. varom a betiltott konyvek listajat meg a nyilvanos konyvegeteseket. telleg, boszorkanyegetes mikor lesz?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest