Hirdetés

Aktív témák

• művésznő4

senior tag

És én ezt miért nem hallottam még soha azelőtt???? :(( :Y
    Aaaaahhh....:B <3

Hazy-Rosi Golan feat. William Fitzsimmons

Ezzel a Fitzsimmons-sal van egy nagyon kellemes emlékem. Egy fórumozó zenés topicjában találtam rá erre a számára még régebben. Azonnal beleszerettem, pedig nem igazán az én stílusom. Akkortájt hallgattam sokat, mikor Herceggel összejöttem. Vagyis....Gáborral. Megfogadtam, hogy többé nem fogom Hercegnek hívni a blogomban...meg sehol sem. Eddig is csak azért írtam így, hogy megkülönböztessem Kishercegtől. Szóval a Gáboros korszak elején szerettem meg ezt a dalt. :)

William Fitzsimmons & Priscilla Ahn - I don't feel it anymore

Elárulok egy titkot is. És ez igazából Wic-nek szól! A kedvenc piros-felsős képed is ennek a számnak a hallgatása közben készült. :B Aznap este találtam rá logouton, mikor megszületett az a bizonyos fotó... Jó, mi? :))

A blogodhoz: Ne beszélj butaságokat! Miért haragudnék rád? :N PONT Rád! Egyáltalán nem kerüllek vagy valami... Ha így lenne, hidd el, hogy észrevennéd. Nem vagyok az a megsértődős típus, tudod jól...
    Úgy vagyok a múltkori dologgal, hogy ami nem öl meg, az megerősít. Sosem esik jól az embernek ilyet hallani, de teljesen igazad van. Elfogadom és egyetértek vele. Tudom, hogy szeretetből mondtad, amit mondtál és hogy csak nekem akarsz jót. Attól félek, hogy radikális változás sosem fog történni, úgyhogy tanuljatok meg így elfogadni. Én már megtanultam...;)

Megint nagyon sokáig maradtam fent. Anyának segítenem kellett egy beadandó dolgozatában, mert még kissé döcögősen megy neki a Word és az internet kezelése. :U Hozzáteszem, a legalapabb dolgoktól kezdte és magához képest, nagyon ügyes! Szépen fejlődik. :K Az előbb azzal viccelődtünk, hogy mire kijárja a sulit, már gyorsabban fog gépelni, mint én, akkora kilométeres dolgozatokat kell írniuk... :( :D

Jó éjszakát mindenkinek! (;

Aktív témák