Új hozzászólás Aktív témák

• Beni97

őstag

Sziasztok.
    Nem tudom mennyire tartozhat ide az, hogy én esti tagozatos vagyok, de én ezt láttam a legaktívabb topicnak erről
    Szóval én esti tagozatra járok, 10k/fél év. 3 hete tudtam meg, hogy fizetnem kell az érettségiért.
    Viszont nekem ez lesz az első érettségim és mivel van diákim így azt gondoltam, hogy tanulói jogviszonyban állok és ezért nem kell fizetnem.
    Viszont múlt héten olvastam egy cikket oktatas.hu-n, hogy:

"2017. január 3.
    Térítésmentes az érettségi vizsga a tanulói jogviszony ideje alatt az érettségi bizonyítvány megszerzéséig és az adott vizsgatárgyból az érettségi bizonyítvány megszerzése előtti, tanulói jogviszonyban tett sikertelen érettségi vizsga első javító- és pótló vizsgája. Térítésmentes továbbá a szakgimnáziumban az érettségi végzettséggel rendelkező tanuló részére egy szakmai érettségi vizsgatárgyból tett érettségi vizsga és első alkalommal a javító- és pótlóvizsga.
    Minden más esetben a vizsgáért vizsgadíjat kell fizetni. "
    itt van.

Tudtommal én tanulói jogviszony alatt állok, mert iskolába járok, hiába esti.
    Megpróbáltam elérni az igazgatót de nem veszi fel a telefont, és facebookon se érem el.

Hátha van itt olyan, aki ért hozzá, mert én már nem tudom mi van és szerdáig kell fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák