- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #133397 üzenetére
eléggé sok régi játékot tolok, és nagyon sokszor arra kellett rájönnöm, hogy nem én voltam a béna, hanem ezek szemetek
Mega Man X-nek is neki mentem, hogy na most lenyomom, SNES minin van load save rewind, de hát minek az, x ezer éve tolom ezeket, menni fog, csak régen még kis iskolásként nem voltam edzett. a végén nagyjából örültem, hogy save load funkciókkal frame-enként meg tudtam ölni 1-1 bosst és hogy végre örökre elfejhetem ezt a játékot
na meg ugye arra, hogy nem hiába nem vittem végig. legutóbb a jungle strike-t próbáltam, az is olyan volt, hogy 1x jutottam tovább a második pályára és anno tetszett, gondoltam kitolom - jelenleg örülök, ha meglesz a második pálya
na ilyeneket pl. élvezet megnézni, meg utána olvasni, mert Mega Man X-hez nagyon sok érdekes infó van, hogy mit hogyan kell használni. Szerintem az életbe nem jöttem volna rá plusz kemény, ahogy mások 0 dmg-vel tolják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest