- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz
gyimger #120773 üzenetére
Az újkori Prey esetében akkor is gáz volna, ha vissza lehetne menni a helyszín minden területére...
Tekintettel arra, hogy a másodlagos küldetések olyan személyek és jelenségek meglétét követelik, melyek már a történet egyik-másik pontjától nincsenek jelen (nem részletezem, spoilerek miatt)...A lényeg: teljesen elölről kell kezdeni, ha a teljes kivesézés (és mondjuk a jövőbeli DLC öcsijei nélküli 48 achievement megszerzése is cél).
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
gyimger #120773 üzenetére
Köszi az infót. Nem szeretem az ilyet, de védhető, hogy miért van így. Bár mellékküldik 90-95% -át le szoktam darálni a main story előtt, azért jó tudni, hogy ezeknél még komolyabban oda kell figyelni.
@Ayo:
BotW -ben a main story után nem tudsz free-roamolni, hanem kidob a menübe és egy előző mentést kell betölteni, ha még mellékküldetésezni (de szép szó!) szeretnél.
Nyugtass meg, hogy így már nem mondtam hülyeséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Nyaralás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged