- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak a miheztartás végett: az áfa átszámítása úgy néz ki helyesen, hogy (ár/1,19)*1,27= magyar ár. Ezt a matek szintet azért ugorjunk már meg.
A bolti felárat szerintem ki is hagyhatod, mert az első havi hülyeadón' kívül senki nem fog a 800€/$ ajánlott ár felé semmit rárakni, mert akkor nem tudja eladni. A magyar tipikusan az a vásárló, aki 2-3eFt különbséget is megnéz az ilyen 300kFt feletti tartományban is. (ezért megy jól a szürke importos EMAG és Alza, de ez más téma)Nyugat-Németországi ismerősöket kérdeztem: egyiket se érdekli, minek... 3-4 éve ott a nappaliban a PS5, játszanak vele Warzone-t meg a gyerekek ezt-azt, és minden jól fut az ő szemüknek, ahogy azt a 30FPS-t egy modern 4K TV algoritmusai folyamatosabb képpé varázsolják.
Állvány... A béna PS megoldás helyett bárki olyat 3D nyomtat amit csak akar. Láttam nagyon dizájnos kontroller és fejhallgató állványt is, amit a szokásos corpo marketing megálmodni se tudna, hogy erre igény van, pedig sokan fizetnének érte, az Amazon is tele van ilyenekkel. -
Louro
őstag
Nem vagyok konzolfan, de valószínűleg később jönnek majd az újítások, amik talán okot adhatnak egy Pro verzióra. Ha így nézzük, akkor sose vennénk semmiből a turbózott verziót. Pl. 4050 vs 4070. Persze hűtésben lehet különbség, de a az, hogy 265 vagy 666 FPS-t nyom az OW alatt a kártya.... Ember legyen a talpán, aki különbséget tesz.
-
VoltanIgor
aktív tag
Várjunk, "women and non-binary individuals" Nos, akkor eszerint a férfi melegek is ki vannak zárva, az ugyanis bináris ha jól értelmezem. Ez igen, már a p*zik sem férnek bele a nagy INKLUZÍV DIVERZ körbe
Zseniál
szerk - tévedtem, ez nem a kexuális orientációra vonatkozik, hanem csak a nemre. Mindegy, nehéz a bullshit mocsárban eligazodni
-
i2k
őstag
-
Zó
aktív tag
Corporate és supporting állásokról van szó most éppen, a nagy felvásárlások után ezekből tényleg lehet a kelleténél több.
Ha joggal felrójuky hogy túl elszállt büdzsével készülnek az akár bugparádés bénásagok is, a költségracionalizálás nem élből, kontextustól függetlenül elítélendő.
Bár sok fejlesztőért se lenne kár. Tőlem a Sony is beszánthatná a Bungie-t.
-
Crus
őstag
Ugyan mi baj lehet, hiszen ott a lila hajú kövér nő a csapatban. Ez a siker záloga, mint az eddigi példák is mutatják.
Nagyot megy a Dustborn és a Flintlock is... egy alternatív valóságban. Az utóbbi pedig még vállalható is valamennyire, de ennek ellenére 10-40 között van a játékosbázisa mostanság. (Tíz és negyven db. ember!)
-
Crus
őstag
Nekem is sokadlagos szempont a váltás, de ha meg tudom oldani, akkor legyen. Volt PS4 Pro-m is anno, szóval gen közben is szoktam váltani, ha éppen belefér. Most a PC-m eléggé rendben van, szóval ha nem is Day1, de erősen esélyes, hogy váltok. Mondjuk kb. 3-5 játékért teszem, ami meg minden csak nem logikus, de nem adom fel a reményt, hogy ebben a genben még lesznek ütős Sony excluk. Naivitás rulz.
-
Anonymusxx
senior tag
Miért is? Nekem csak pc-én van, 6-7 éve költöttem építettem kb 3-400 ezerből, a legtöbb játék elmegy a max beállításokon 1080p-ben. Egyedül a Gta 5, amire emlékszem hogy kicsit vissza kellett vennem.
Lehet úgyis nézni, hogy fúú iszonyat drágák a játékok, de a másik oldala az az h a legtöbb játék annyira elértéktelenedik egy pár éven belül, hogy pár dollárért be lehet szerezni őket akcióban, vagy bundleban.
-
TBT
addikt
Tévedtem... Mégsem lesz 0day vásárlás a Visions of Mana sem. Lemezes verziót szerettem volna, de írtak a boltból, hogy a lemezes kiadással szállítási problémák vannak (Square Enix pls) és csak szeptember első napjaiban lesz belőle valami. Szóval az már nem 0day vásárlás lesz... Digitálissal már holnaptól játszható lenne, de a digitális cuccokért annyira nem rajongok. Inkább várok, ráér picit később is - úgyis van bőven mivel játszani.
-
i2k
őstag
A Denuvo - azon felül, hogy valóban a digitális játékok rákfenéje - üzleti szempontból (nagyon kevés kivétellel) megérte és meg fogja érni a kiadóknak, szóval, kábé örökké velünk marad az osztrákok ékszere.
A döbbenetes inkább az, hogy a kiadók mennyit képesek érte fizetni... (konkrétumot nem tudok, de nyilván nem 5 euróról beszélünk) -
i2k
őstag
Ray Tracinggel meg *urvára homály tenger is.
//"For those wondering, the review build had the Denuvo anti-tamper tech (the executable file was over 500MB). And, thankfully, I did not experience any stutters. "
-
i2k
őstag
A Snowdrop mindig is szar motor volt - csak voltak jobb napjai.
Az Unreal Engine 5 most szar(oska) - és a csúcs még előtte van.
Ha mindkettőhöz fake kezű banda nyúl a végeredmény is olyan lesz.//Ja, és az Unreal Engine 5 fika nem tőlem származik teljesen - iparilag nem nagyon szeretik, mert gyakorlatilag egyedül az Epic tudja rendesen programozni, mindenki más csak tanulgatja.
-
DaVE-1
senior tag
Eszi a gépet maxon elég rendesen...
Bár a Star Wars Outlaws előzetes verziójának technikai problémái korlátozottak, nem gondoljuk, hogy van értelme ma elkezdeni a teljes benchmark-csomag futtatását - időpocsékolás lenne, mivel a játék biztosan egy kicsit csiszoltabbnak fog kinézni és futni, amikor végre megjelenik. Azonban, hogy érezzétek a maximális részletességgel nyújtott teljesítményt (a jelenlegi verzióról), szeretnénk leírni a két csúcskategóriás grafikus kártyával szerzett tapasztalatainkat. A galériában látható képek egy Geforce RTX 4090-es, kézzel optimalizált Geforce RTX 4090-en készültek, Ultra HD felbontásban, minden részlet és effekt, valamint DLSS minőségben. Ha azt hiszed, hogy egy 1800 eurós GPU-n a képkockasebesség kifogástalan, akkor ki kell ábrándítanunk téged: Míg Toshara fővárosa 35-50 fps sebességgel fut, addig a túlburjánzott környező vidéken az fps akár 20-30-ra is leeshet. Az RTXDI kikapcsolása a várakozásoknak megfelelően oldja a féket, és a képkockasebesség sok esetben megduplázódik. Egy Radeon RX 7900 XTX-szel már kicsit borúsabb a helyzet, a Toshara hátországában lévő mintánk alig 20-40 fps alatt fut.
Már a teszt verziók alatt is kapott pár patchet a game szóval egy hajszállal biztos jobban fut majd ,de csodákat ne várjunk -
-
Crus
őstag
Csak kicsit se gyanús, hogy itteni idő szerint 15:00-18:00 között nagyon pörög a téma, de aztán a világ elmegy aludni. Már az a világ, ahol közben vagy reggel van, vagy d.e., vagy d.u. Szorgos kicsi kínai nemzet ritmusával szépen egybe is esik. Mer' jó a Wukong, megy a Wukong, de ennyire azért nem...
-
Crus
őstag
Persze... azt mérlegelni kell, hogy mennyiért éri meg a váltás. Én se váltottam volna, ha nem jött volna ki jól a matek. Korrektül kijött, mindenki jól járt.
A CPU szűk keresztmetszettől nem nagyon érdemes rettegni, minden is a GPU számol... persze, persze jó az ha van komoly CPU mellette, de nem az a jellemző, hogy azzal lenne a gond. A "jó pár éves" i7 az még nem hiszem, hogy gond lenne. Ismerek olyanokat akik 4070TI-t használnak 4k gamingre 10700-zal és abszolút nincs gond.De ezt te is meg tudod nézni nagyon könnyen. Indítsd el xy játékot aminél gyanúsnak gondolod, hogy a CPU kevés és nézd meg a terheltségét játék közben. Ha 20-40% körül van, akkor nem a CPU a gond.
-
Crus
őstag
60W difi a 4070 Super javára és cirka 30%-os teljesítmény, tehát nyilván szignifikánsan jobb darab, de ez mind attól is függ, hogy mennyiért tudod majd eladni a régit, vagy annak a mi lesz a sorsa, mennyiért veszed az újat, etc.
Az biztos, hogy 4k-ra én nem vennék 4070 Supert, oda a kellemes beugrónak a 4070 TI supert mondanám, vagy felette.
-
Crus
őstag
A lényeg, hogy 4070 Superre NE válts, marhaság... amire váltanod érdemes az 4070 TI Super vagy 4080. A 12GB 4k-ban már elkél, de a 24 az teljes őrület... pont olyan, mint amikor anno a 20 ezres csiga VGA kártyákra rádobtak jó sok VRAM-ot mondván legalább az legyen rajta sok, csak értelme semmi nem volt.
-
gejala
őstag
4070 Super 5-15%-al gyorsabb, mint a 3080. Modern játékokban jön ki a nagyobb előny (UE5, cache-t kedvelő játékok, stb). A te játékaidban nulla különbség lenne, egyedül a -100W fogyasztás érződne.
Minimum 4080-nak lenne értelme, az úgy 1.5x gyorsabb, de ugyanannyit fogyaszt, csak nincsenek benne nagy tranziens tüskék, mint a 3080-nál. -
i2k
őstag
Bocs, de nyers leszek: a bolondok adóját meg akarod fizetni, akkor vegyél nyugodtan RTX 5080-ast... tök feleslegesen.
A géped, VGA-d és a játék szokásaid miatt bőven kibírsz 1-1,5 évet még, és el lehetsz röhögve egy akkor már rendesen kiadott 5080-assal, amit akkor úgy fognak hívni, hogy RTX 5080 Ti Super... -
VoltanIgor
aktív tag
Ezek tipikusan olyan dolgok, amiket neked kell eldönteni
A 4080-as kb 40-50% ugrás a 3080-hoz képest. A 4070 S olyan 30 lehet, gondolom. A következő széria hasonló kártyái szerintem kb egy év múlva várhatóak, ha nem később, először mindig az erősebb dögöket adják ki, szóval ha nem az 5080-90-es liga a cél, akkor sokat kell még várni, plusz egyelőre semmit nem tudunk az új szériáról.
AMD vs Nvidia, amennyiben csak a nyers raszter erő számít, akkor mehet az AMD, ebből a szempontból jók. Viszont az nvidia sokkal jobb a speciál tech dolgokban. DLSS jobb, mint az FSR, a ray tracing hatásfok pedig ég és föld az Nvidia javára.
-
_drk
addikt
Nyilván az is rohadt káros, de csak arra fogni túlzás.
Inkább az egész szar úgy ahogy van és ez csak egy szelete, azaz egyik rossz döntés a sok közül hogy Woke.Legtöbb esetben az látszik, hogy semmi alkotási vágy nincs csak elemek hogy bizonyos dolgok miatt jó egy játék és össze akarnak legózni valamit...
-
70EUR lesz a Complete Edition.
Amit viszont szimpi, hogy a demó már tölthető.
Csak úgy tűnik erre a játékra már kevés a VGA kártyám FSR nélkül, vagy a port nem lett a legjobb, de a visszaemlékezős városban (a tutorial után) med-high beállításokkal 1080p-n 48 FPS-m van max.. -
Crus
őstag
Ha nincs erkölcsi gát, ha mindent szabad IRL és mindenki mindenkivel, ha nem tudod, hogy fiú vagy-e vagy lány, vagy whatever, ha annyira szŐrbe se nézik a másikat, mint ami az utóbbi ~10 évben jellemző, akkor az pontosan az oda vezet, mint ami "nyugaton" történget... és ami csak sokkal, de sokkal mélyebb problémákhoz fog elvezetni. Főleg, hogy a "kelet" eközben nem a saját nemi szervén morfondírozik, hanem kőkeményen beleáll a globális gazdaságba, termelésbe, technológiai újításokba.
Érzelmileg pedig azért hűlt ki a világ, mert a közösségi média és a mobilos kommunikáció ezt hozta. A kezdetek óta szajkózom (de tényleg!), hogy egyrészt nem való mindenkinek az informatika, másrészt addig volt jó világ, ami mi kockák léteztünk a térben... aztán megjöttek az orkok és lezüllesztették az egészet a mélybe.
Viszont! Annyi borzalom történik? Ne viccelj! Nézd már meg az emberiség történelmét, hogy korábban mik történtek! Ahhoz képest ma jóval kulturáltabb a közeg még a legsötétebb favellákban is. Ellenben a konlfikutosok gyakorisága növekszik és növekedni is fog, mert a bolygó kicsi és több, mint 8 milliárd sáska élősködik rajta. (Igen, én is, de elhiheted, hogy én nem folyattam soha feleslegesen a vizet, nem pazarolom az áramot, nem dobálom el a szemetet, nem cigizek, nem piálok, nem repülök, EV-re akarok váltani maholnap 2. autónak és nem ölök állatokat, csak ha azok belém csípnek és még reggelig írhatnám, hogy egy amcsi átlaghoz képest mennyivel FENNTARTHATÓBBAN létezem.)
-
Shadowguard
senior tag
-
i2k
őstag
Ő is extra cucc nélkül, zsebre tett kézzel (utóbbi ráadásul szokásuk is a lövőknek az egyensúly miatt): Oh Ye-Jin (Dél-Korea), rekordot döntött.
//Lemaradt: arany a kategóriájában.
Még valami: láttad már mire lőnek, és mekkora? -
i2k
őstag
Az amerikai transzform/kontinentális úszó fiút kizárták az olimpiáról, és minden korábbi eredményét "lerontották", így a második (valódi) nők lettek az elsők.
Tudjátok, hogy kiről beszélek...* -
echterion
nagyúr
Ne is mondd, egy-két hónapja nézegetem a klienst kb. minden nap, mert még a sárkányos kieggel se játszottam többet, mint a két hetes trial időszak, amit valamikor tavaly adtak már nem tudom, miért. Aztán tegnap megláttam, hogy bő 5ezer lenne egy havi előfizu, az kicsit segített a dolgot hátrasorolni a priólistán (mikor emelték ezt így fel?
).
-
i2k
őstag
De hát az egész a "többszínűségről", meg a "szabadság, egyenlőség, testvériségről" szólt (a fellélegzett Macron írta), és mindenki, aki nyílt provokációt képzeleg bele ebbe a cirkuszba, az nem is nevezheti magát XXI-i Embernek, mert annyira a múltban ragadt, és bizonyára mások véréből meggazdagodott család sarja, és különben is ők eddig el voltak nyomva, és... bumm!
//hozzászólásokat érdemes, elég sokat elárulnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Asztrofotózás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest