- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Blaise #24881 üzenetére
Lehet harácsolni a játékokat, ebben a mostani körben még olyan észvesztő nagy problémát sem látok, ez a vásár most tényleg kettőn állt, csak aztán amikor már minden megvan, és ott ül az ember 200+ 300+ 500+ játékon, akkor jön a keserű szájvíz, hogy valahogy régen minden jobb volt.
Direkt nem veszek meg én sem minden szirszart csak azért mert olcsó, várok a nagyvadra, élvezem a várakozást, az akciófigyelést, és ha lehet, csak annyit pótolok a készletbe, amennyivel játszom is, így is csömör van, bőven. De legalább a beszerzés élvezete megmarad, örülök, ha veszek valamit, nem csak egy meh... ez is megvan és már kattintok is tovább.
Abból a szempontból semmivel nem jobb ez a wareznál, hogy ott is a világ játéka ott volt a polcodon, csak éppen nem élvezted, telepítetted, fél óra, nem kell, dobtad el, jött a bőség zavara, hogy 1000 játék van, de valahogy egy sem köt le. Ezért is álltam át 100%-ban arra, hogy megveszem ami kell, maga a szűkös kínálat is emeli a meglevőek értékét.
Márpedig azt nekem senki ne mondja, hogy ilyen ipari harács mellett mindent végig is játszik, mert elsőbbségivel küldöm ki neki a getalife pólót.
Persze ez csak a magánvéleményem, tőlem aztán mindenki azt csinál, amit akar, jövőre a fentiek miatt úgy is ki fognak kopni a legnagyobb betárazók. Nekem ettől nem lesz sem rosszabb sem jobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- League of Legends
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.