Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
tag
Ps5 topikból név nélkül:
"Még nem kaptam meg a prot, de már most csalodtam benne. A Pro bemutatón arról volt szó, hogy végre nem kell választani a teljesítmény és a minőség között. Viszont ma jött hír az Alan Wake 2 ről, hogy 30 fps lesz a quality ray tracing és lesz performance 60 fps kisebb felbontás és ray nélkül. Akkor most megint ott vagyok, hogy választanom kell, hogy maxon akarom élvezni, de akadozva vagy folyamatos képet szeretnék, de kompromisszumos látványvilággal. És ez egy tavalyi játék. Mi lesz azokkal, amik még meg sem jelentek...."
WWWWAAAAAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Ennyi pofon és szemenköpés után, ami a gamer témákban volt az utóbbi pár évben, irdatlanul meglep ez a szintű naivitás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Egy korszak vége
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest