- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Erre reagálva.
Hát, ha végigjátszottad a SS-t, vagy a Painkillert, akkor pontosan tudhatnád, hogy fél óra játékmenet, kb semmire nem elég.
Fél óra pont elég volt, hogy beszippantson a játékmenet ennél a két programnál; ráadásul megkockáztatom, hogy az utóbbi tekintetében ennyi idő alatt kétszer annyi féle fegyvert lehetett találni. Az pedig biztos, hogy érdekes módon ezek közül egyiknél sem fogytam ki a lőszerből egy adott harc közben.
Erre mondtam a Fortnitet, és az adott kontextusban, tökéletesen megállta a helyét az érvelés, még ha volt is benne irónia, vagy esetleg nem a kedvenced.
Magyarázkodás, ekézésen kívül más célod nem volt vele - mindezt azért, mert egy adott játékot (ami a jelek szerint neked tetszik; Doom-tetkód van-e már?
Ilyet én is tudok.
), másképp ítélek meg. Lásd folytatás.
Az összes többi amit írtál marhaság.
Tényszerű dolgot írtam minden esetben, pl. a hangok vonatkozásában (is). Az, hogy téged éppen ez nem idegesít (de mondjuk a checkpoint hiánya meg pont igen, ami meg esetleg másnak nem fáj), az a saját szubjektív értékelésed - ezt szimplán letudni a fentiekkel... Nem engem minősít.
A témát részemről lezártam: értelmes párbeszéd nem alakult ki, így értelme nem sok.Nagyon vártam a Doom-ot, sokáig húztam a vásárlást (mindig lemaradtam az akciókról), ehhez képest nekem (eddig) összességében csalódás, nem is kicsi. Egyedül a grafika az, amit dicsérni tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest