- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz
tomsolo #112915 üzenetére
az a félő, hogy a steam-re kerülő szemetek száma ezáltal sem fog csökkenni...
évekkel ezelőtt hellyel-közzel minden steam-en árult játéknak tudtam a fő paramétereit, cím alapján megvolt a stílus, story, árszint...
pár éve erre esély sincs, amit persze a bundli-áradat is megnehezít...
amikor a steam sale alatt pár éve először kellett a felfedezési várólistát végigpörgetni a hivány ss kártyákért (3x10 db), olyan döbbenetesen igénytelen sz@rokba lehetett belefutni, hogy már én szégyelltem magam, szóval nagyon rossz ez az irány, a Steam Direct semmit nem fog ezen változtatni, sőt...
Én továbbra is annak lennék a híve, hogy igenis hozzáértő kurátoroknak kellene megítélni, lesz-e sikere egy adott indie-nek, vagy süllyesztő, mert hótgagyi. Ha a Valve-nál nincsenek ilyen emberek, az elég szegénységi bizonyítvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Pro 13" - 2019, 4 mag i7, 16/256GB, touchbar - garancia ( 6431)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2017, 2 mag i7, 16/512GB, touchbar, új akku - garancia ( 66904)
- Apple Macbook Pro Retina 14" 2021 ELADÓ (M1 pro/32/512)
- iCarSoft VAWS V3.0
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest