Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
A WF sorozatában az Epson egy drága pigmentes festéket használ. Én Epson EcoTank tintatartályokat vettem, ezzel a vízbázisú festékekkel töltöttem fel az újratölthető üres patronokat. A vízbázisú tinta elvileg jobban kímélik a nyomtatót, hátránya az, hogy a nyomat nem lesz ellenálló.
Eredeti pigmentes feketét idehaza is lehet venni: Epson T7741.
Tartályosban eredeti pigmentest nem találtam (csak az USA-ban), de akkor még ott van, hogy mire kell? Mert a színes nyomtatók kb. 95%-a vízbázisút használ, nem kell ragaszkodni a pigmenteshez. -
PociAti
őstag
Én vettem 3 csomaggal (3×4 db-ot), ilyet: EMPTY T1621 T1631 Refillable cartridge for EPSON T16 WorkForce WF-2010 WF-2510 WF-2630 WF-2650 WF-2660 Printer Auto reset chip
Azzal nem megy. De legyen ez az én hibám, nem elégséges, hogy T16-os sorozatú legyen tölthető kazetta, a készüléknek is szerepelnie kellett volna a felsorolásban. Én annyi pontatlanságot láttam már ezeken a kínai oldalon, pusztán "hanyagságnak" véltem, hogy a 2750-es nincs a listán. Működött, de csak a kikapcsolásig. Nyomtattam vele 2 oldalt, aztán kikapcsoltam a gépet, másnap vissza, de akkor már ismeretlen patronnak ismerte fel azokat.
A gép amúgy szerintem bőven ajánlott kategória, duplexes nyomtató, de eredeti tintával etetni iszonyat költséges lenne, így csak ennek "megoldása" után lehet őszintén ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

atala