- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Beszáradt fejjel befürödhetsz gőztisztító és ultraszónikus tisztító nélkül nagyon nagyon csúnyán. Utóbbiból majd egy 48kHz-es jön nekem hó vége felé. Majd azzal a félbemaradtakat meglátjuk mik történnek. 48kHz éppen a határmezsgye arra hogy valamit kitakaíthat.
Én eredméneym:
Alapvetően pigmentes gépek (ezeket nehezebb általában kitakarítani)
-4db Stylus DX44x0 - 1db fej amin a színesek jók, a fekete pedig össze-vissza pisil. A többi a tanulásom oltárán bukott el. Nyugodjanak békében. Ezeken tanultam meg Epson nyomtatót szerelni annélkül, hogy az szétb*sznám.
-3db Stylus SX205/DX7400 - Feketében egy vagy két fúvóka kicsit kereszbe pisil, magentából egy komplett sor hiányzik nozzle checkben legfelül, de fotó minőségben nem befolyásolja a nyomtatot észrevehetően, viszont gyorsabb módokban látszik. Egyetlen egy darab SX-205 ami egyben maradt. A többi gép alaplap hibás.
-2db SX-125 - 1db 100%-os lett, és egy darabnak a cyan össze-vissza pisil, az egyiknek a scanner unitja feszt széthullik.Dye-tintás gép:
-1db ET-L120 - Egy darab cyan fúvóka nem akar megindulni és ettől Már csíkóz fotó módban (wtf, a régi epsonoknak egy sor fúvóka se nyikkant meg nozzle checken), és kicsit úgy tűnik kuszán fúj a feketéje. De ezt leszámítva ahhoz képest hogy milyen volt, elég szépen megindult. Holnap neki esek gőztisztítóval, meglátjuk mit eredményez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged