Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ganz-[HUN]

addikt

válasz Regiee #8655 üzenetére

Beszáradt fejjel befürödhetsz gőztisztító és ultraszónikus tisztító nélkül nagyon nagyon csúnyán. Utóbbiból majd egy 48kHz-es jön nekem hó vége felé. Majd azzal a félbemaradtakat meglátjuk mik történnek. 48kHz éppen a határmezsgye arra hogy valamit kitakaíthat.

Én eredméneym:
    Alapvetően pigmentes gépek (ezeket nehezebb általában kitakarítani)
    -4db Stylus DX44x0 - 1db fej amin a színesek jók, a fekete pedig össze-vissza pisil. A többi a tanulásom oltárán bukott el. Nyugodjanak békében. Ezeken tanultam meg Epson nyomtatót szerelni annélkül, hogy az szétb*sznám.
    -3db Stylus SX205/DX7400 - Feketében egy vagy két fúvóka kicsit kereszbe pisil, magentából egy komplett sor hiányzik nozzle checkben legfelül, de fotó minőségben nem befolyásolja a nyomtatot észrevehetően, viszont gyorsabb módokban látszik. Egyetlen egy darab SX-205 ami egyben maradt. A többi gép alaplap hibás.
    -2db SX-125 - 1db 100%-os lett, és egy darabnak a cyan össze-vissza pisil, az egyiknek a scanner unitja feszt széthullik.

Dye-tintás gép:
    -1db ET-L120 - Egy darab cyan fúvóka nem akar megindulni és ettől Már csíkóz fotó módban (wtf, a régi epsonoknak egy sor fúvóka se nyikkant meg nozzle checken), és kicsit úgy tűnik kuszán fúj a feketéje. De ezt leszámítva ahhoz képest hogy milyen volt, elég szépen megindult. Holnap neki esek gőztisztítóval, meglátjuk mit eredményez.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés