Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
Van egy L1800 típusú nyomtatóm. 4 éve használom. Kb. 1500 oldalt nyomtattam vele, ebből 220 A3-as. Általában a lap teljes felületét kitölti a kép és rendszerint színesben nyomtatok. Voltak nagyobb kihagyások hónapokat állt a gép. Ebből kifolyólag viszonylag sűrűn kellett "erőteljes tintaöblítést" alkalmazni, de mindig szépen nyomtatott utána.
Pár napja megtelt a használt tintatartó tartály. Elvittem egy nyomtató szaküzletbe. Kértem, hogy tisztítsák meg, és üssék ki a hibakódot.
Mikor érte mentem a nyomtatóért kicsit beszélgettem az eladóval, kérdezgettem, hogy macerás e egy ilyen művel stb. Kiderült, hogy nem tisztították meg, csak a hibakódot vették ki. Ezért 12700 Ft-ot kértek. Egy kicsit sokallóm 10-15 perc munkáért.Mit gondoltok, okozhat e valami problémát, hogy nem lett kiürítve a tartály?
Az a program letölthető valahonnan amivel resetelni lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest