Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Áhh köszi, nem is néztem, mert a notiban két kártya van

-
Tuib
aktív tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Szia!
Úgy látom, nem válaszoltak még rá: a Denon 3806 nem tud audiót fogadni HDMI-n, csak switchelni tud, a feldolgozandó audió jelet mindenképp SPDIF-en keresztül tudod vinni.
De ezzel nem kéne gond legyen, SPDIF-en van DTS és DD is, plusz az erősítő is csak kb ezeket tudja dekódolni, a lejátszó proginak tudnia kell ezeket bitstreamelni az erősítőre, és ő majd dekódol.
-
Tuib
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
No, meglátjuk :) ha esetleg nem, akkor azon gondolkodtam, hogy neked a logon script is jó, mivel az a user profil betöltődését lassítja, a kodi meg csak a user profilban indul az explorer helyett, mint shell.
-
Tuib
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Itt akkor van gond, mikor hideg indításkor bootol a rendszer? Gonoszul berakhatsz egy delay scriptet a gép indulásához kötve, hátha megoldja. Gpedit.msc computer policies, majd startup script. Egy TIMEOUT parancs az egész.
-
Tuib
aktív tag
-
Tuib
aktív tag
válasz
gjanner
üzenetére
Szia!
Ez a megoldás: Artwork Downloader
Egyébként az adott site-hoz saját API kulcsot kell kérni, és beírni az adott konfig állományba.
-
Tuib
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha Kodi 17 bétáról vissza akarok állni 16.1-re, akkor csak simán installálom, és felülvésem a régit, megmaradnak a beállításaim, vagy exportáljak ki mindent amit tudok, mert biztos, hogy repülnek a cuccok?
Előre is köszönöm!
-
Tuib
aktív tag
válasz
Patice
üzenetére
Valami olyasmire gondoltam, hogy a sztereót a kodi az USB-s láncon tolná ki, míg a DTS, DD stb... vonalat meg a HDMI-n.
De lehet, hogy halott megközelítés, és esetleg egy külön cél kis gép lenne a megoldás, valamiféle tabletes vagy egyéb távvezérléssel (Most hogy írom, lehetne akár sonos is
)...No, majd ha lesz erőm, nekifutok ennek is.
-
Tuib
aktív tag
válasz
Patice
üzenetére
Köszi, akkor ha jól értem, ha HM vonalon maradok, az erősítő/processzor adja a lelkét a dolognak

Viszont, ha sztereót hallgatok, akkor ott gondolom megérné, hogy egy USB-SPDIF konverterrel vagy USB-DAC-al próbálkozzak. Már csak az a kérdés, hogy Kodiban, hogy tudom ezt kényelmesen megoldani

-
Tuib
aktív tag
Ja, csak a felirat, hangsáv és egyebek kezelését összegyúrni egy távra, progira, stb... és koherensen tálalni a család többi, nem ezzel foglakozó tagjainak számára nem triviális, legalábbis nekem
.Egyébként ahol jól megy a MadVR, teljesen okés a dolog, tetszik a végeredmény. Idővel persze emiatt kiölöm az ISO-kat, de addig keresek valami áthidaló megoldást. De ha van más javaslat, meghallgatom. Plusz ugye ha az mpc-hc-t hívom meg külső progiként, ott is külön kell figyelnem az ISO-kra, mert hogy ugye az ott sem megy.
-
Tuib
aktív tag
Sziasztok,
DSPlayer-es Kodit nézegetem, most tettem fel, két kérdésem lenne: A Blu-Ray ISO-t hogy tudom a DVDPlayer felé küldeni? Most úgy akartam, hogy a DVDPlayer merit-nél csinálok szabályt az iso file-okra, de mintha nem akarna működni...
A másik, hogy LPCM hangsávot nem akar az istenért sem normálisan kiküldeni, ez a 15.0 beta2 baja?
Előre is köszönöm!
-
Tuib
aktív tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
OEM-et vehetsz nyugodtan, teljesen legális, sokat puhult a licenszelése a microsoftnak ezügyben.
Tehát annyi a lényeg, hogy ha OEM-et veszel, az kötődni fog ahhoz a géphez, amire feltepítetted. Ezt fogja igazolni a gépre ragasztott matrica, ezt ne hagyd el.
Aktiválós, első mehet a neten, a többi viszont telefonos lesz.
kb ennyi.
Ami viszont a HTPC-t illeti: ilyet tervezek leendő lakásom nappalijába. Általános multimedia központnak szánom, úgyhogy ha lesz kérdésem, akkor majd még jövök.
Tuib
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- További aktív témák...
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest