Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
band1103 #6851 üzenetére
Na nem kell személyeskedni.
Pedig képzeld így volt.
Csak annyi, hogy ezt nem ezen a gépen tettem meg, hanem az asztalin amiben HD4670-es volt és 32bites Vista.
De simán végigtoltam az összes videómon (zömében mkv) az MPC-HC legújabb verzióját.
Ahol aktív volt a DXVA, ott a program ki is írta alul.
Ez egy jó leírás a témáról igaz régi.
Itt is írják, hogy nem minden esetben működik a gyorsítás...pl.:
"# The video stream itself must be DXVA compliant. For example, H.264 video with more than 11 reference frames are not DXVA compatible.""- Not all videos can be accelerated. It has to be encoded with compatible profiles. The highest profile that can be used is L4.1. .... With nVidia new drivers, the cards now support L5.1 profiles though..."
"NOTE: PureVideo3 VP3 GPUs (like ION and G98) will not be able to accelerate H.264 videos that has these widths: 769-784, 849-864, 929-944, 1009-1024, 1793-1808, 1873-1888, 1953-1968, 2033-2048. PureVideo2 hardware (like G92 GPUs) and PureVideo4 hardware (like GT218 GPUs) can decode videos with those widths just fine, either with DXVA or CUDA methods."
-
zsola32
őstag
válasz
band1103 #6851 üzenetére
nem tudom mennyit számít a win fajtája, de nekem még eddig minden filmem ment (ION DXVA)
észrevettem viszont valamit: ha képernyőről nézem a hd tartalmat volt egy koncert (1080p) ami 30 másodperc múlva beszaggatott.
bekapcsoltam a tv-t, (hdmi-n megy a jel) ott nem tapasztaltam ezt a szaggatást.a képernyőm samsung, 5 m-es dvi-vel van összekötve a géppel (770p)
az is igaz persze, hogy a gyári samsung progi nem ment a zotac-cal, le kellett töltenem egy másikat.no mindegy, képernyőről ugysem fogok filmet nézni sohasem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Futás, futópályák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Suzuki topik
- Automata kávégépek
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest