Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joi29
őstag
válasz
band1103
üzenetére
-A 8K-s Gf-okat nem igazán ajánlgatnám HTPC-be de mivel a procija
eléggé erős így gondolom ez nem / nem x semmin:
"Mint tudjuk, az Avivo a processzor válláról teljes mértékben leveszi a VC-1 és H.264-es kitömörítés terhét, míg az NVIDIA PureVideója csak a H.264 esetében teszi ugyanezt, a VC-1 entrópiakódolását a processzorra bízza." -
G4ga
őstag
válasz
band1103
üzenetére
egyáltalán nem belevau volt. számomra tök hasznos dolgott irtál.
Elsö nekifutásra az 1 - 2 kategóriát céloznám meg.
Mivel nincs HD tvm. 72 cm képcsöves tvm van, igy a HD kilöve. Bly ray számomra drága, és nem szeretem a Sony-t.
Ezek után jogos a kérdés... minek nekem HTPC...
Nem ecsetelem a dologaimat, mint minden ember én is letöltök, ezt nem fogom tagadni. A játék gépem ha megnézed az adatlapom nem keveset eszik. Hangos is igy elegem lett abból hogy evvel töltögessek. Plusz ott van a rengetek dvd. Ezeket váltanám ki a HTPC épitésével. A Dvd lejátszok persze kompaktok, de a tököm tele lett avval hogy válogatnak a lemezekkel.
Plusz van egy Leadtek Tv tunenerem. igaz nem nagy szám de arra jó hogy feltudjak majd venni egy esti sorozatott amit nem tudok megnézni.
Igy szivesen fogadom a tanácsokat, hisz ehhez a részéhez nem nagyon konyitok.
Arra amire én gondolok szavaidból értve megfelelö lesz nekem az általam leirtak?
Mint irtam az elején nem akarok rögtön milliokat költeni a cuccra. HD tv hiányában ugy érzem jogos is a dolog. Ha késöbiekben változtatni akarok gondolom ahhoz a laphoz megtudom majd venni plusz videó karit és az erösebb procit!Irtad az Op rendszert is... ez is fontos dolog. Igazából vagy XP media center edition raknék rá vagy ha vista vagy win7 esetleg menne rajta akkor azt. ugy gondoltam hogy egy inditopultba berakot media centerrel müködne a dolog. kivitelezhetö?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest