Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
band1103
üzenetére
Alapvetően Xbox-ra való lejátszó... ám portolták mindenféle rendszerre már.
A Linux-os verziója nagyon jó (elmondások alapján) egy nV társaságában (AMD fronton a Linux nem a keblen hordott gyermek ugyebár
), de a Windows-os verzióról hallottam már mindenfélét, jót és rosszat is egyaránt, de leginkább rosszat. Ffdshow miatt én nem nagyon akarom feltenni, ezért saját tapasztalatom nincs és talán nem is lesz. 
dabadab:
Addig pötyögtem, amíg beelőztél.
A követelmény Purevideo HD lenne, ha lenne, de szerintem az XBMC csak a CUDA hatásait élvezi, nem a Purevideo HD-ét (ha jól tudom).
-
válasz
band1103
üzenetére
Az XBMC azert jo, mert jol osszerakott es kigondolt, folyamatosan fejlesztett rendszer (nem egy sima lejatszo, hanem egy komplett HTPC szoftver).
A windowsos XBMC meg azert nem jo, mert csak a linuxos port tamogat erdemi GPU-s gyorsitast videolejatszasnal (es momentan ott is csak uj NVidia (a konkret kovetelmeny a PureVideo 3, ha minden igaz) GPU-knal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), de a Windows-os verzióról hallottam már mindenfélét, jót és rosszat is egyaránt, de leginkább rosszat. Ffdshow miatt én nem nagyon akarom feltenni, ezért saját tapasztalatom nincs és talán nem is lesz.