- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
BullZeye #51140 üzenetére
Ha kell a HDR is, akkor -sajnos- a Gemini Lake-et elfelejtheted.
Minimum 7th Gen-es i3-as proci kell hozzá és egy biztosan HDMI 2.0a-s alaplap, ha csak az IGP-s megoldásra van keret.
Vagy ott vannak még a Raven Ridge APU-k, elvileg ezek is jók 4K / HDR-re. De ezekkel még egyelőre kevés a tapasztalat. És ezekhez is kelleni fog a HDMI 2.0a-s alaplap.
-
stigma
addikt
válasz
BullZeye #51140 üzenetére
Hi, a tutit hoknap irom nektek, sajnos mostanság költözéa miatt kevesebb időm van mindenre, de ahogy tuslak csepegtetek Gemini Lake infokat:
Windows 10 + sima kodi : 4k +hevc megy tökéletesen , HDR még nincs sajnos. Passthough van(dolby Atmos) rendben
Linuxot probaltam, vaapi, 18.04 ubi server, ott hevc nincs sajnos, kodi 17.6 nem támogatja
Libreelwc milhouse buildet próbaltam, 4k + hevc tökéletes, HDR nincs sajnos.
Én is abba az irányba indulok el sajnos hogy a htpcből nas lesz + s905x/s912 box szerintem...
Többet már nem akarok gépre költeni sajnos, mert sok értelmét nem látom neki hogy 4k lejatszáshoz plussz vga kell mert igp nem viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OTP Bank topic
- Hobby elektronika
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest