- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
BullZeye #51140 üzenetére
Hi, a tutit hoknap irom nektek, sajnos mostanság költözéa miatt kevesebb időm van mindenre, de ahogy tuslak csepegtetek Gemini Lake infokat:
Windows 10 + sima kodi : 4k +hevc megy tökéletesen , HDR még nincs sajnos. Passthough van(dolby Atmos) rendben
Linuxot probaltam, vaapi, 18.04 ubi server, ott hevc nincs sajnos, kodi 17.6 nem támogatja
Libreelwc milhouse buildet próbaltam, 4k + hevc tökéletes, HDR nincs sajnos.
Én is abba az irányba indulok el sajnos hogy a htpcből nas lesz + s905x/s912 box szerintem...
Többet már nem akarok gépre költeni sajnos, mert sok értelmét nem látom neki hogy 4k lejatszáshoz plussz vga kell mert igp nem viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest