Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devil-k
üzenetére
Erről beszélek, de a sok lusta nem az hogy megtanulna angolul neeem....
full alap dolgok egyike. Magyar szépirodalmat és filmeket magyarul, de a többi meg eredeti nyelven, köszönöm. Ha nem megy akkor ott a magyar felirat, az még ér. Jah és a szótár meg csodákra képes, én még google éra előtt tanultam meg angolul manuális kézzel fogható szótár segítségével. Tessék fordítani és szavakat tanulni, kb fél év intenzív nyelvtanulás után nem is kell semmilyen magyar scraper.UFF!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
full alap dolgok egyike. Magyar szépirodalmat és filmeket magyarul, de a többi meg eredeti nyelven, köszönöm. Ha nem megy akkor ott a magyar felirat, az még ér. Jah és a szótár meg csodákra képes, én még google éra előtt tanultam meg angolul manuális kézzel fogható szótár segítségével. Tessék fordítani és szavakat tanulni, kb fél év intenzív nyelvtanulás után nem is kell semmilyen magyar scraper.