- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
AxBattler #28848 üzenetére
"Ja, hogy neked nem jó döntés egyik sem."
Igen, azt írtam hogy nekem. És nyilván nem csak nekem, hanem bárkinek aki egy HDMI-nél többre vágyik. Persze akinek HDMI-s erősítője van és csak egy HDD-t/SSD-t akar a lapra lógatni annak könnyebb dolga van."Mert visszaolvastam, és sehol nem írtad, hogy mik lennének az igényeid..."
Az imént írtam: optikai kimenet és kettőnél több sata; optimális esetben 4db+esata, de utóbbiról már letettem mert úgy látom manapság ez már nem divat az alsó szegmensben. Meg persze HDMI, de szerencsére ez (majdnem) minden lapon van.PuMbA!
Eddig eléggé határozott voltam abban hogy BT kell nekem, ne bizonytalaníts el!
Komolyra fordítva: nem tudom ezeket figyelembe vegyem-e, a jelenlegi HTPC-m is nagyjából annyi "törődést" kapott hogy telepítettem aztán bedugtam a TV alá, csak egyszer-kétszer piszkáltam meg amikor kellett valami plusz fícsör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest