- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sb
veterán
válasz
canniball #16390 üzenetére
Én is azt a távirányítót ajánlanám a vevőjével. a lényeg pedig, hogy a Harmony adatbázisában benne van, nem kell tanítani.
Nem tudom ki tanított már Harmony-t másik távról, de szerintem ez egy majdnem használhatatlan funkció. Egy-két gombra még jó lehet, de nálam a tanított gombok jelvisszaadási sebessége nem állítható, kb. 1mp-ig tart egy jel. Tehát tanított gombokkal valami kegyetlen lassú, szar használhatatlan lesz az egész.
Legalábbis nálam kétféle Harmonyval próbálva is ez volt a helyzet.XBMC Sleep-re:
Ahogy már előttem írták és én is korábban: át kell állítani, hogy kilépésre sleepbe menjen. Utána meg a kilépésre tenni kell egy hotkey-t (vagy odascrollozni és enter). -
TCr
veterán
válasz
canniball #16390 üzenetére
Végül is igen, az is megoldás, ha az infravevő miatt már úgyis olyat kell vennem, akkor akár arról meg is taníthatom a Harmony-t.
Köszi gyerekek, mégsem mondok le az Ubuntu-ról.Igazából ami a lényeg egy ilyen távoson (ha az XBMC-t nézem) az a start, stop, belepörgetés, enter, vissza, hangsáv váltás, felirat váltás... kifelejtettem valamit esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest