Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
rigo88
üzenetére
Nekem ilyen van (a szürke, de a vevő ua. a feketénél is, tehát gondolom maga a táv is) és benne van típus/gyártó szerint.
@tom_tol: Ha benne van az adatbázisban akkor nem kell hozzá másik táv, csak a Harmony + egy megfelelő vevő. Mint írtam, nekem a tanítással amúgy is használhatatlan lassú volt viszont minden sz*rt megtaláltam az adatbázisában.
Vezérli pl. a UPC SD boxot és a T-Home Sat HD beltérit is 2-3 gomb kivételével (pl. pause
). Azt muszáj volt megtaníttatnom. De ha ezeket a spec cuccokat kezeli akkor sok meglepetés nem érheti az embert.
Persze kicsit próbálkozni kellett mire meglett a megfelelő márka/típus a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Azt muszáj volt megtaníttatnom. De ha ezeket a spec cuccokat kezeli akkor sok meglepetés nem érheti az embert.