- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anti22
tag
Jelenleg egy logitech g15 gamer billentyűzet van és egy labtec lézeres egér beviteli eszközként.De ugye egy htpc nem arról hires hogy ott kell görnyedni előtte és nem is szeretnék.Teljes mértékben távirányitóról szeretném vezérelni a masinámat.Ezért arról szeretnék infót kapni hogy mennyire és hogyan használhatók ezek az imon távirányitók?Csak a hozzá való média center jellegű szoftvert tudja vezérelni vagy ha azt bezárom akkor rendesen tudom utána is egérként használni?Más lejátszókat is tud irányitani?WMP vagy totalmedia theatre 5 vagy power dvd 10 persze az imon szoftver futása nélkül.Az elég hogy esetleg csak a drivert teszem fel a szoftvert nem?Vagy a nélkül nem jó semmire a kijelző a házon?Jó sokat kérdezek de erről szól ez a fórum.Nem akarok beleugrani semmi hülyeségbe illetve tizezreket kidobni ha nem is használható ugy ahogy képzeltem.Kinéztem egy kifejezetten htpc-hez ajánlott drót mentes billentyű-egér kombót.Szerintetek van értelme megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i