Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
#75490304 #8062 üzenetére
GF 8200-as lap például: Asus M3N78-VM USB3 sajnos nincs rajta, de minden más van. De ha más gyártóhoz vagy hű, akkor minden nagyobb gyártó készített lapot ezzel a chipsettel, jóféle.
i3-asra én nem foglak rábeszélni, az tuti. Az "Intel" és a "multimédia" szavakból sehogyse bírok értelmes mondatot alkotni; de ez én vagyok, majd a többiek megcáfolnak.
Az i3-as TDP-jénél viszont - amellett, amit Enszuke írt - azt is vedd figyelembe, hogy ebben benne van az integrált grafika fogyasztása is.
A másik ami miatt nem foglak rábeszélni, hogy az előző hsz-ben jegyeztem meg, hogy amire ezt a gépet tervezed használni, arra egy kétmagos Atom is elegendő, egy i3-as szerintem felesleges pénzkidobás, inkább vegyél abból a pénzből csendesebb tápot, hűtőt vagy egy távirányítót.Beszerzésben én nemtok segíteni, esetleg a "Milyen asztali gépet vegyek?" topikban érdemes érdeklődnöd, ott van aki beszerzi és össze is szereli akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Dell notebook topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest