Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
beencee #4690 üzenetére
Köszi a kiegészítést, így már érthető számomra a MeediOS oldaláról letölthető programváltozatok nagy száma. Amikor 1 hónapja úgy döntöttem, hogy az MCE és a MediaPortal után ezt is kipróbálom, akkor egy ideig néztem, hogy mit is kellene letölteni ...
Most mindenesetre letöltöm a legutolsó MeediOS SVN buildet (fordítani lusta vagyok snapshotból), hogy megnézzem ezt is. Eddig a MediaPortal a nyerő nálam a hamarosan induló HTPC projektre.
Jelenleg saját xml formátumban tárolok a médiafájlok mellett metainfókat (imdb/tvrage.com/tv.com/epguides.com linkek, szereplők, formátum/bitrate/felbontás/hangsáv, forrás/release, borító ...). Erre van valami szabványos/kvázi szabványos formátum? Egyszerűbb lenne egy konvertert írni, mint a döntésemtől függően MediaPortal/Meedio/MeediOS plugint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- DXRACER Prince L gamer szék
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest