Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
válasz
Patice #37317 üzenetére
Igen az eddigi skylakeknél furcsa az IGP-vel kapcsolatos politikája az intelnek egyelőre.
TV-t használok : [link]
Nem annyiért jutottam hozzá, mint amennyit az oldalon látni
ezért is kezdődött minden kálváriám, mert ha már UHD és egyszer lesz rá tartalom akkor szeretném kiszolgálni. Jól megvoltam eddig a kis Dune tv102-vel is
(#37318) regger
Alap esetben win-es rendszerben gondolkoztam/ok.
Viszont ,mivel fontos számomra a hd hang, így ha braswell vonalon gondolkozok csak linux/openelec jöhet szóba.(amúgy fura az intel hozzállása a wines hd audio supporthoz, mert amiket eddig olvastam kommenteket, úgy tesznek, mintha nem is tudnának erről a hiányosságról, és szerintük a dokumentáció alapján működnie kellene :S )
Ezért lennék például kíváncsi arra, hogy linuxon mondjuk kodi alatt van-e olyan minősége a hangnak, mint win alatt, ugyan olyan feltételek mellett, HDMI kijáraton. Egyre inkább az az álláspontom látatlanban is, hogy nem lesz jelentős.
Így gyakorlatilag nem szól semmi az ellen, hogy belevágjak a kis braswellbe, az eddigi pozitív tapasztalatok alapján. Nyilván ilyenkor el kell felejteni mindenféle képjavító algoritmust.
Viszont ettől függetlenül ott motoszkál a kisördög a skylakkel kapcsolatban a fejemben. Még is csak egy robusztusabb rendszer egy kis integrálthoz képest. Bár valóban kérdés az, hogy kell-e nekem a plusz tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen routert?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest