Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagyatt

tag

válasz Patice #37317 üzenetére

Igen az eddigi skylakeknél furcsa az IGP-vel kapcsolatos politikája az intelnek egyelőre.

TV-t használok : [link]

Nem annyiért jutottam hozzá, mint amennyit az oldalon látni :) ezért is kezdődött minden kálváriám, mert ha már UHD és egyszer lesz rá tartalom akkor szeretném kiszolgálni. Jól megvoltam eddig a kis Dune tv102-vel is :)

(#37318) regger

Alap esetben win-es rendszerben gondolkoztam/ok.

Viszont ,mivel fontos számomra a hd hang, így ha braswell vonalon gondolkozok csak linux/openelec jöhet szóba.(amúgy fura az intel hozzállása a wines hd audio supporthoz, mert amiket eddig olvastam kommenteket, úgy tesznek, mintha nem is tudnának erről a hiányosságról, és szerintük a dokumentáció alapján működnie kellene :S )

Ezért lennék például kíváncsi arra, hogy linuxon mondjuk kodi alatt van-e olyan minősége a hangnak, mint win alatt, ugyan olyan feltételek mellett, HDMI kijáraton. Egyre inkább az az álláspontom látatlanban is, hogy nem lesz jelentős.

Így gyakorlatilag nem szól semmi az ellen, hogy belevágjak a kis braswellbe, az eddigi pozitív tapasztalatok alapján. Nyilván ilyenkor el kell felejteni mindenféle képjavító algoritmust.

Viszont ettől függetlenül ott motoszkál a kisördög a skylakkel kapcsolatban a fejemben. Még is csak egy robusztusabb rendszer egy kis integrálthoz képest. Bár valóban kérdés az, hogy kell-e nekem a plusz tartalék.

Új hozzászólás Aktív témák