- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baleee89
aktív tag
A siletmaxx hütö már meg van ideje vagyfél éve használom mostani vincsivel igy noku vinyó hang! tehát igen szoftver dolgok jobban érdekkelnének! de nemtom tehát hozhoz van ilyen media kit cuc! nemtom ahoz van e szofver és milyen! ezeket cucokat többsége már megvolt! meglévö gépem alakitotam át kicsit! procit alacsonyab fogyasztásura cseréltem! lapnál váltotam nvidiáról atira! meg vga-t amuyg kéne fejleszteni! aztán gondoltam akkor már ugy csinálom hogy kevés helyet is foglaljon! most 1 irdatlan nagy chieftec házikóm van nem épp helytakarékos! meg igy tv-t le tudom géppel! amuyg van fölöslegbe 1 belsö tv kártyám szal ha akkarok tudok felvenni! de nem igazán szoktam semit felvenni! filmet gépröl nézek tvbe meg nem igazán tudok olyan dologról amit fel akarnék venni!
amugy kb véleményetekre lennék kiváncsi! motyokkal kapcsolatba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest